HarryPotter-Hayranları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma

2 posters

The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma Empty The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 05, 2010 7:52 pm

Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?
Vizyona giriş tarihi: 30 Haziran 2010

Misafir
Misafir

The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma Empty Geri: The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma

Mesaj  !r£M Cuma Tem. 09, 2010 5:34 pm

Gerçekten güzel bir filmdi. Ben beğendim. Mutluyum mutlu...
!r£M
!r£M
Admin

http://harrypotter-fan-hyrn.yetkinforum.com

The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma Empty Geri: The Twilight Saga: Eclipse - Alacakaranlık serisi: Tutulma

Mesaj  Costantina C.tesi Tem. 10, 2010 3:42 pm

Ben izlemedim. Gazetede yorumunu okudum, beğenmemiş yazar. Görsel efektten oluştuğunu söylüyordu; ama bilmeden yargılamamak lazım. Şimdi bir şey söylemeyeyim de izlersem yorumlarım.
Costantina
Costantina
Aktif olmayan kullanıcı
Aktif olmayan kullanıcı